Skip to main content
Tepcomp Group

LEHDISTÖTIEDOTE 1.1.2019

By 1.1.201919 marraskuun, 2019No Comments

LEHDISTÖTIEDOTE 1.1.2019

Tepcomp Group laajentaa toimintojaan Virossa

Kuressaaren tehdas muutti 1.1.2019 uusiin isompiin tiloihin

Tepcomp Group Oy:hyn kuuluva Tepcomp Oü muutti vuoden alusta uusiin isompiin tiloihin Virossa. Uusi 2200 neliömetrin kokoinen tehdas sijaitsee Kuressaaren kaupungissa. Saman aikaisesti tuotantolinja päivitettiin uudella EKRAN pastan painolla ja Siplace-ladontakone päivitettiin pidemmille piirilevyille samoin kuin kaikki kuljettimet. Aikaisemmin viime vuonna ostimme tehtaalle uuden AOI-järjestelmän. Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 60 ihmistä ja näillä muutoksilla pystymme kasvattamaan kapasiteettia sekä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin ja laadukkaammin.

Tepcomp Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli vähän yli 13 miljoonaa euroa. Tepcomp Group työllistää noin 120 ihmistä. Tehtaat sijaitsevat Turussa ja Viron Kuressaaressa. Turkuun on keskitetty hallinto, ostot, tekninen palvelu sekä tuotekehitys. Tuotanto toimii sekä Turussa, että Kuressaaressa. Palvelemme elektroniikan sopimusvalmistuksessa LED- elektroniikan, terveysalan ja teollisuuden asiakkaita.

Lisätietoa:

Pekka Leppälä
CEO, Tepcomp Group
pekka.leppala@tepcomp.fi
+358 40 7222485

Ota yhteyttä!