Skip to main content
Tepcomp Group

Lehdistötiedote 27.5.2020

By 27.5.202028 toukokuun, 2020No Comments

Tepcomp Group investoi uuteen tuotantolinjaan Turun tehtaalla – “Automatisointi lisää taloudellista ja ekologista tehokkuutta”

Suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja Tepcomp Group on tehnyt merkittävän investoinnin Turun tuotantolaitoksellaan. Uusi automatisoitu pintaliitosladontatekniikkaa hyödyntävä tuotantolinja lisää tehtaan tuottavuutta ja energiatehokkuutta huomattavasti.

Tepcomp Groupin toimitusjohtajan Pekka Leppälän mukaan 1,2 miljoonan investointi lisää yrityksen kilpailukykyä entisestään.

“Erityisesti näinä haastavina aikoina Suomi tarvitsee uusia investointeja, ja meillä Tepcompissa on vahva usko tulevaisuuteen”, toteaa Leppälä. “Investoimalla pystymme nostamaan tuotannon kapasiteettia entisestään ja kilpailukykymme paranee kansainvälisillä markkinoilla.”

Tepcompille taloudellinen ja ekologinen tehokkuus ovat toisiaan tukevia tavoitteita. Uudet teknologiat tuovat markkinoille entistä haastavampia tuotteita,  joten modernilla tuotantolinjalla Tepcomp voi vastata paremmin elektroniikan valmistuksen vaatimuksiin.

“Turun tehtaan investointi on myös olennainen askel kohti ekologisempaa tuotantoa. Kun korvaamme  kaksi vanhaa tuotantolinjaa yhdellä viimeisintä teknologiaa hyödyntävällä linjalla, tuotannon tehokkuuden lisäksi kehitämme toimintaamme koko ajan vastuullisesti entistä ekologisempaan suuntaan.” 

Tepcomp on toiminut vuodesta 1985 elektroniikan sopimusvalmistajana terveysteknologian, LED-elektroniikan ja teollisuuselektroniikan alalla. Kattava laatujärjestelmä ja -sertifikaatit takaavat, että yrityksen tuotanto edustaa alansa huippua luotettavuudeltaan. 

“Uuden tuotantolinjan avulla erityisesti terveydenhoidon ja lääkinnällisten laitteiden tuotannon jäljitettävyys, tarkkuus ja nopeus lisääntyvät ratkaisevasti”, Leppälä toteaa.

Tepcomp Group on kansainvälistynyt ja kasvanut voimakkaasti 2010-luvulla. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 15 miljoonaa euroa ja sen tuotteista yli 50 % menee vientiin. Tepcomp toimittaa vuosittain noin 5 000 asiakastoimitusta sadalle asiakkaalle Euroopan lisäksi Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Tepcomp Group on johtava suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Tepcomp on keskittynyt terveysteknologiaan, LED-elektroniikkaan, ja teollisuuselektroniikkaan. Turun ja Viron Kuressaaren tehtaiden lisäksi Tepcompilla on myyntikonttorit Espoossa ja Malmössä.

Lisätietoa:

Pekka Leppälä
President & CEO
+358 40 722 2485
pekka.leppala@tepcomp.fi

Ota yhteyttä!