Skip to main content
Tepcomp Group

Tepcomp vastaa uuden COVID-19 -analyysilaitteen valmistuksesta

By 18.2.2021No Comments

Tepcomp vastaa uuden COVID-19 -analyysilaitteen valmistuksesta

Suomalaisyritys Deep Sensing Algorithms Oy (DSA) on kehittänyt ainutlaatuisen COVID-19:n testaamiseen tarkoitetun DSA BreathPass™ -laitteen. Kädessä pidettävä analyysilaite tunnistaa Covid-19 viruksen uloshengitysilmasta ja diagnoosi on valmis muutamassa sekunnissa.

Tepcomp allekirjoitti syksyllä 2020 yhteistyösopimuksen DSA:n kanssa ja vastaa jatkossa laitteiden valmistuksesta. Terveydenhoidon laitteiden valmistus on Tepcompin ydinosaamista ja yrityksellä on lääkinnällisten laitteiden valmistukseen vaadittava ISO 13485 sertifikaatti.

“Tepcompilla on terveydenhoidon laitteista jo monen vuosikymmenen kokemus ja hyvä maine. BreathPass-laitteen tuotannossa on vaativia työvaiheita ja herkkää teknologiaa, mutta meillä on täysi luottamus Tepcompin osaamiseen ja tiukkojen laatuvaatimuksien noudattamiseen”, DSA:n toimitusjohtaja Pekka Rissanen toteaa.

Ota yhteyttä!