Skip to main content
Tepcomp Group

Rekry: Tekninen ostaja

By 20.4.2021No Comments
Tepcomp Tekninen ostaja rekyrointi

Tepcomp Oy on elektroniikan sopimusvalmistaja. Toimialamme käsittää  terveysteknologian, LED-valaistukseen liittyvän elektroniikan sekä teollisuus elektroniikan valmistuksen koko ketjun. Meillä on tehtaat Turussa ja Kuressaaressa (Viro) sekä myyntikonttorit Espoossa, Tukholmassa (Ruotsi) ja Durach (Saksa) Liikevaihtomme on noin 15 miljoonaa ja olemme kasvava yritys joka toimii vastuullisesti samalla kehittäen jatkuvasti toimintojaan vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Meitä on yhteensä noin 130 henkilöä.

Nyt haemme joukkoomme uutta teknistä ostajaa.

Tekninen ostaja

Vastuullasi on mittatilauskomponenttien, kuten piirilevyjen ja mekaniikkaosien, ostaminen sekä hankintakanavien kehitys. Lisäksi tehtävänäsi on valmistella ja laatia uusien piirilevykokoonpanojen ja lopputuotteiden materiaalikustannuslaskelmia asiakkaidemme tarjouspyyntödokumenttien pohjalta.

Varmistat että hankintaa toteutetaan Tepcomp:n asettamien hinta-, toimitusaika- sekä laatuvaatimusten mukaan, ja tuet työssäsi Turun sekä Kuressaaren (Viro) tuotantoyksiköidemme toimintaa ja tavoitteita. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten tuotannon, laadun, myynnin ja tavarantoimittajien kanssa, jotta pystymme tarjoamaan ja toteuttamaan asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykyisiä valmistuspalveluita.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat valittujen tuoteryhmien/toimittajien hallinta sekä ostotilausten seuranta kustannusten, toimitusajan ja laadun suhteen. Lisäksi käsittelet uusia tuoterakenteita ja materiaalikustannuslaskelmia myynnin tukena. Tehtävän sijaintina on Turun tuotantoyksikkö.

Odotamme sinulta

  • Keskiasteen tutkintoa elektroniikka, kone- tai tuotantotekniikassa tai muulla asiaankuuluvalla alalla.
  • Hyviä tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Ymmärrystä tuotanto- ja laatuprosesseista.
  • Elektroniikka- tai mekaniikka-alan valmistusprosessien hyvää tuntemista.
  • Vankkaa Microsoft Excel osaamista sekä toiminnanohjausjärjestelmien ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta. Microsoft Dynamics -kokemusta pidetään etuna.
  • Järjestelmällistä, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • Sujuvaa suomen kielen käyttöä sekä riittävä kirjallista ja puhuttua englannin kielitaitoa.
  • Aikaisempaa työkokemusta sopimusvalmistusteollisuudessa, elektroniikkateollisuuden kokemusta pidetään etuna.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä kasvavaan ja kehittyvään joukkoon. Arvostamme toisiamme ja toimimme vastuullisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikko Laaksolta (Supply Chain Director, +358 40 530 7745, mikko.laakso@tepcomp.fi)

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 9.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@tepcomp.fi

Ota yhteyttä!