ELEKTRONIIKAN SOPIMUSVALMISTUS (EMS)

Asiakaskuntamme muodostuu monipuolisesti eri toimialoilta. Siihen kuuluu lukuisia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eri teollisuuden aloilta. Tunnemme eri toimialojen ominaispiirteitä ja toteutamme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa räätälöityjä ratkaisuja, joissa usein näkyy myös suunnittelu- ja tuotekehitystiimimme kädenjälki.

Useat asiakkuuksistamme ovat usean vuosikymmenen takaa, mikä on osoitus toimivasta, luotettavasta ja laadukkaasta elektroniikan sopimusvalmistuksesta. Olemme kiinteästi ja aktiivisesti mukana asiakkaan arjessa, mikä edesauttaa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisessa. Vuosittain toteutettavan asiakastyytyväisyystutkimuksen avulla seuraamme asiakkaan palvelukokemusta ja tyytyväisyyttä. Vuosi toisensa jälkeen asiakastyytyväisyystutkimuksissamme nousee esille toimintamme joustavuus, joka on arvostettu omaan luokkaansa.

Tavoitteemme on tarjota alan parasta palvelua. Se näkyy myös joustavissa toimitusmalleissa, joita ovat esimerkiksi projektitoimitukset sekä ennustusmenetelmään ja puskurimalliin perustuvat toimitukset. Haemme yhdessä asiakkaan kanssa heille parhaiten sopivan toimitusmallin.

ESD-suojatuissa tiloissa meillä on modernit tuotantolinjat. Tepcompilla on paljon rinnakkaista tuotantokapasiteettia, joka nostaa yrityksen toimintavarmuuden ja joustavuuden merkittäväksi kilpailutekijäksi.

Lääketieteellisten laitteiden elektroniikka / Valaistuselektroniikka / Ajoneuvoelektroniikka / Elektroniikan sopimusvalmistus (EMS)  / Tuotekehitys ja suunnittelu / Suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sami NorppaAccount Director EMS
+358 40 515 4406
sami.norppa@tepcomp.fi

 Ulkoistamispalvelut

Hyvän kumppanin löytäminen on tärkeää ulkoistamisen sujuvuuden ja kustannusten kannalta. Voimme auttaa asiakkaita myös isoissa ja vaativissa kokonaisuuksissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös tuotteiden loppukokoonpano- ja pakkaamispalvelut. Lisäksi meillä on laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto mekaniikan, ohutlevyjen ja muoviosien valmistukseen, joten pystymme palvelemaan asiakkaita erittäin monipuolisesti.

 Laatu on meille tärkeää

Tepcomp noudattaa toiminnassaan ISO9001- ja ISO14000-standarien mukaisesti sertifioitua toimintajärjestelmää, jonka otimme käyttöön vuonna 2004. Olemme määrätietoisesti kehittäneet henkilöstön osaamista sisäisillä ja ulkoisilla koulutuksilla, koska laatu on toimintamme ydintekijä.

KOKONAISVALTAISET TUOTANTOPROSESSIMME SISÄLTÄVÄT MUUN MUASSA:

  • Materiaalihankinnat

  • Monipuoliseen tuotantoon soveltuvat SMT-ladontalinjat (Surface Mount Technology)

  • Muut ladontaprosessit

  • Monipuoliset testaus- ja tarkastuslaitteistot ja AOI-laitteet (Automatic Optical Inspection)

  • Lakkauksen

  • Juotosprosessit (lyijytön ja lyijyllinen)

  • Varastoinnin automatisointi

  • Sähköiset testaukset

  • Ohjelmointipalvelut

Ota meihin yhteyttä!

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

AIHE

VIESTI