LED-ELEKTRONIIKKA (ODM)

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit tuntevat Tepcompin teknisestä LED-taituruudesta. Aloitimme innovatiivisen LED-tuotekehityksen ja valmistuksen vuonna 1997 ensimmäisten joukossa. Vuosien kokemuksen kautta tiedämme LED-teknologian ja sen mahdollisuudet ehkä paremmin kuin kukaan muu Suomessa.

Tuomme pitkäaikaisen osaamisemme mukaan asiakastoimituksiimme. Harkitulla suunnittelulla, toimivalla tuotannolla ja teknisillä oivalluksilla saadaan luotua LEDien osalta toimivia käyttökokemuksia ja upeita lopputuloksia.

Tepcomp on ajan hermoilla LED-teknologiassa

LED-teknologia on vielä murrosvaiheessa ja alan standardit vielä muotoutumassa. Seuraamme LEDien kehittymistä herkeämättä ja olemme muun muassa yksi harvoista kotimaisista yrityksistä, joka on hyväksytty kansainväliseen LED light for you -verkostoon sekä Zhaga-konsortiumiin. Teemme läheistä yhteistyötä kaikkien tunnettujen LED-valmistajien kanssa.  Tuotekehitys- ja suunnittelutiimimme on kiinteästi mukana LED-projekteissa, jotta jokainen yksityiskohta on lopputuotteessa kohdallaan.

LED-valmistuksemme tapahtuu moderneilla koneilla, jotka soveltuvat erikokoisten sarjojen tuotantoon. Loppuun hiotun tuotantoprosessimme ansiosta hallitsemme Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen isoja tuotemääriä.

 Lääketieteellisten laitteiden elektroniikka / Valaistuselektroniikka / Ajoneuvoelektroniikka / LED-elektroniikka (ODM) / Tuotekehitys ja suunnittelu

Tutustu Tepcomp Group LED-Elektroniikkaan (ODM)

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Petri HaanpääSales and Account Director, Lighting
+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi
Peter StenbergBusiness Development Manager Europe
+46 70 221 7540
peter.stenberg@tepcomp.fi

LED-Valaisimet

Sopimusvalmistuksen lisäksi Tepcomp valmistaa sekä standardimoduleita, että räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

LED-TEKNOLOGIAN EDUT

  • Pitkä käyttöikä

  • Energiansäästö

  • Pieni koko

  • Tärinäkestoisuus

  • Himmennettävyys

  • Ei elohopeaa

  • Ei palovaaraa

  • Mahdollisuus uusiin sovelluksiin, joihin perinteisillä tuotteilla ei pystytä

Ota yhteyttä meihin!

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

AIHE

VIESTI