Skip to main content

Monipuoliset ja suorituskykyiset LED-valaistuskomponentit

Valaisimien suunnitteluun liittyvät mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat modernin LED-teknologian ansiosta. Tepcompin tuotevalikoimista löydät korkealaatuisia Suomessa suunniteltuja, uusimman teknologian LED-valaistuskomponentteja.

Tutustu Tepcompin korkealaatuisiin LED-valaistuksen komponentteihin ja ota yhteyttä myyntiimme. LED-teknologian ammattilaiset Tepcompilla kertovat mielellään lisää.

PassivePAQ, led-moduuli, moduuli, led, led levy, valaisinkomponentti, LED valaisin, led optiikka, led linssi, LED module, module, led, led board, high power led board, luminaire component, LED light, led optics, led lens

ActivePAQ-tuotevalikoimamme erottautuu edukseen suorituskyvyllään ja kompaktilla rakenteellaan. Kaikissa ActivePAQ-tuotteissa on verkkovirralla toimiva integroitu teholähde, yhdistettynä matalaan ja yksipuoliseen rakenteeseen. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta pienikokoisten ja suorituskykyisten LED-valaisimien suunnittelu ja kokoonpano on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. ActivePAQ LED-moduulit sisältävät kaiken tarvittavan elektroniikan yhdistettynä valonlähteeseen, jotta valaisinvalmistajana voit välttyä erillisten LED-virtalähteiden ja passiivisten LED-modulien yhteensopivuuden haasteilta.

Lue lisää

PassivePAQ-tuotevalikoimamme koostuu ulkoisen virtalähteen vaativista passiivisista LED-moduuleista. PassivePAQ-moduulit valmistetaan Euroopassa, mikä mahdollistaa lyhyen ja optimoidun toimitusketjun. Korkealaatuisen lopputuloksen varmistamiseksi käytämme ainoastaan tunnettuja komponenttivalmistajia LED-moduuliemme suunnittelussa. Valikoimassamme on myös LEDiL-optiikkayhteensopivia moduuleita ja olemme mukana LEDiLin ekosysteemipartneri-ohjelmassa. Pystymme vastaamaan myös valtavirrasta poikkeaviin LED-valaistustarpeisiin ja kykenemme suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä muotoja ja kokoja aina 600mm enimmäispituuteen asti, myös halutun LEDiLin optiikan kanssa yhteensopivaksi.

Lue lisää

PowerPAQ-tuotevalikoimamme mahdollistaa markkinoiden parhaan valaistuksen suuritehoisissa LED-valaisimissa. Nämä 300 W ja 540 W tehonlähteet ovat poikkeuksellisen pienellä valon välkynnällä varustettuja, kompakteja ja monipuolisesti konfiguroitavia vakiovirtateholähteitä. Ne tarjoavat uusinta suorituskykyä ja laajan valikoiman ominaisuuksia erittäin pienikokoisessa, kevyessä ja kustannustehokkaassa paketissa. PowerPAQ:lla voit toteuttaa parhaan mahdollisen suuritehoisen urheiluvalaistuksen, kasvituotantohuoneen valaistuksen sekä monia muita suuritehoisia LED-valaisimia ja mahdollistaa valaistuksen hallinnan Dali-, DMX- tai 0-10V-rajapintojen kautta.

Lue lisää

Ota meihin  yhteyttä

Anna myyntitiimimme ratkaista LED-valaistuskomponenttitarpeesi!

Ota yhteyttä!