Skip to main content

LED-Elektroniikan

tuotekehitys ja -suunnittelu

LED-Elektroniikan tuotekehitys ja -suunnittelu

Tepcompin tuotekehitys on erikoistunut LED-valaistuselektroniikan ja LED-valaistuksen sulautettujen ohjelmistojen suunnitteluun. Kehitämme korkealaatuisia ja suorituskykyisiä LED-valaistusratkaisuja hyödyntämällä yli 50 vuoden kokemustamme alan monipuolisista suunnittelu- ja kehitystehtävistä.

Tarjoamme innovatiivisten LED-virtalähteiden ja LED-piirikorttien suunnittelua, joka perustuu laajaan tuotevalikoimaamme ja pitkäjänteiseen LED-teknologian kehitystyöhön. Tepcompilla on laaja kokemus LED-valaistusratkaisujen suunnittelusta sekä verkkovirtakohteisiin että matalajännitteisiin AC- ja DC-jännitteisiin järjestelmiin. ATEX-yhteensopiva LED-valaistuselektroniikka räjähdysvaarallisille alueille on myös osa asiantuntemustamme.

Voimme auttaa kaikissa LED-valaistusratkaisuiden suunnittelun vaiheissa tuotteen konseptisuunnittelusta prototyyppien valmistukseen sekä tuotteistamisesta aina massavalmistukseen asti. Jakamalla ideoita, innovaatioita ja kokemuksia voimme yhdessä luoda jotain ainutlaatuista ja suunnitella LED-valaistusratkaisuja, joita ei voi toteuttaa yleisesti saatavilla olevien vakiokomponenttien pohjalta.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme ja keskustellaan LED-valaistuselektroniikan tarpeistasi tarkemmin.

Petri Haanpää

Account Director, Lighting

+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi

Timo Lautanala

Director Engineering

+358 40 175 9335
timo.lautanala@tepcomp.fi

Matti Leirimaa

Business Development Director

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Tepcomp on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa eettisesti ja vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan.

Turun tehtaan lämmitys toteutetaan kolmella teollisuustason ilmavesilämpöpumpulla ja tehokkaalla lämmön talteenotolla.

Ota yhteyttä!