Project Description

Audicon ja Tepcompin yhteistyössä kiteytyy molemminpuolinen huippuosaaminen

Audico Systems Oy on Suomen johtava vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja ja laitevalmistaja. Tepcomp toimii yhtenä Audicon elektroniikan sopimusvalmistajana, jonka tontille kuuluvat myös kuulutuskojeiden kokoonpano- ja pakkaustyövaiheet. Toimintavarmuus, tuotteiden laatu ja läpinäkyvä toimintatapa ovat muodostuneet kumppanisuhteen peruspilareiksi. 

Audicon vahvuus AV- ja äänijärjestelmien projektitoimittajana on sen tarjoamien palveluiden ja tuotteiden monipuolisuus sekä vuosien tuoma vankka kokemus alalta. Audicon asiakkaille järjestelmien kannalta on tärkeätä erityisesti luotettavuus-, pitkäikäisyys- ja käytettävyystekijät. Näiden tekijöiden edestä tehdään työtä myös hartiavoimin Tepcompissa.

”Olemme tehneet strategisen päätöksen, jonka mukaan olemme ulkoistaneet komponenttien toimitukset. Keskitymme siis tuotteiden kokoonpanoon valmiista komponenteista”, kertoo Audicon tuotantojohtaja Jukka Kuronen. ”Tuotteiden laatutekijät ja toimintavarmuus saavutetaan hyvällä yhteistyöllä alihankkijoiden kanssa. Tepcomp on ollut alusta saakka hyvä ja joustava kumppani meille. Keskustelu on syventynyt esimerkiksi uusien tuotteiden kohdalla entisestään.”

Eduskunnan projekti oli lähtölaukaus yhteistyölle                           

Audicon tärkeimpiä toteutuskohteita ovat yritysten auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit, ravintolat, kauppakeskukset, liiketilat, teatterit, elokuvasalit, koulut ja yliopistot, kirkot sekä erilaiset liikunta- ja tapahtumatilat. Yksi isommista projekteista viime vuosilta on ollut eduskuntatalon AV-järjestelmän uusiminen.

”Aloitimme eduskuntataloprojektin alkaessa yhteistyön Tepcompin kanssa.”, kertoo Kuronen ja jatkaa: ”Istuntosalissa joka kansanedustajalla on oma työpiste, jonka pöydällä on kosketusnäyttö, josta edustaja voi seurata täysistunnon kulkua, saada tietoa käsiteltävistä asioista ja pyytää puheenvuoroa. Tepcompilla oli vahva rooli ja iso vastuu kyseisestä kokonaisuudesta. Projekti onnistui kaikilta osin.”

Luottamuksen rakentaminen on monivuotinen prosessi. ”Toimintamme perustuu kumppanuuteen, jossa molempien tarpeiden ja toimintatapojen on kohdattava”, valaisee Kuronen. ”Toimimme Tepcompin kanssa niin sanotun puskurimallin mukaisesti eli he hoitavat myös osto- ja varastointipalvelut tiettyjen tuotteiden osalta. Sitoutuminen on tämän mallin perusta ja se on toiminut erittäin hyvin.”

Elektroniikan sopimusvalmistajan yksi tärkein ominaisuus on palvelu. ”Tepcompin palveluasenne on näkynyt muun muassa siinä, että he ovat pystyneet reagoimaan joustavasti tilanteisiin, jossa kysyntäpiikit menevät yli sopimusrajojen. Meille tämä tuo paljon kaivattua joustavuutta toimintaamme.”

Ota yhteyttä

YHTEYSHENKILÖ

Sami Norppa
Account Director EMS
+358 40 515 4406
sami.norppa@tepcomp.fi

ASIAKAS

Audico