Project Description

Exlight luottaa Tepcompin LED-asiantuntemukseen

Exilight valmistaa markkinoiden laajimman valikoiman turvavalaistusjärjestelmiä sekä opaste- ja turvavalaisimia. Exilightin ratkaisuja käytetään muun muassa kauppakeskuksissa, sairaaloissa, kouluissa, virastotaloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Exilight valitsi Tepcompin kumppanikseen vankan LED-osaamisen vuoksi.

”Kehittäessämme tuotteita kiinnitämme erityistä huomiota helppoon asennettavuuteen, mutta samanaikaisesti tuotteemme ovat myös tyylikkäitä sekä taloudellisia. On monesti vaikeata yhdistää nämä kolme tärkeää tekijää”, kertoo Exilightin tuotepäällikkö Mikko Saariniemi.

Tässä Exiligth on onnistunut kuitenkin erittäin hyvin. Yritys on lähtenyt siitä, että tuotteissa käytetään alan viimeisintä LED-teknologiaa. Vuonna 2004 toimintansa aloittanut yritys on ollut Tepcompin asiakas alusta saakka. Tepcomp toimittaa pääosin Exilightille LED-sopimusvalmistajana ja LED-valomoduulien kokoonpanokumppanina.

”Meille kumppanin valinnassa on tärkeätä erityisesti LED- ja valaistusosaaminen.  LEDit kehittyvät äärettömän nopeasti tällä hetkellä. Meidän työtä helpottaa, jos kumppani seuraa tekniikan kehittymistä ja on askeleen edellä alan kehittymistä”, toteaa Saariniemi. ”Tepcomp on meille LEDien osalta erittäin hyvä kumppani, jolta saa tarvittaessa myös teknistä tukea.”

Tepcomp on ollut ryhdikäs ja selkä kumppani ExiLightille, joka antaa tunnustusta asiakaspalvelun joustavuudesta.

“Olemme olleet hyvinkin tyytyväisiä Tepcompin toimintaan. Heidän LED-asiantuntemuksen lisäksi nostaisin esille heidän nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin ja laadukkaat tuotantoprosessit”, kertoo Saariniemi.

Ota yhteyttä

YHTEYSHENKILÖ

Pekka Leppälä, Toimitusjohtaja
+358 40 722 2485
+358 2 275 8300
pekka.leppala@tepcomp.fi

ASIAKAS

Exlight