Project Description

Hella Lighting tekee tiivistä yhteistyötä Tepcompin kanssa LED-tuotteissa

Hellan ja Tepcompin tiivis yhteistyö alkoi noin 20 vuotta sitten ajoneuvoteollisuuden LED- ja elektroniikkatoimituksista. Hella Lighting hyödyntää Tepcompin tuotannon lisäksi Tepcompin tuotekehitystiimiä LED-kuluttajavaloissa ja ajoneuvoteollisuuden LED-ratkaisuissa.

”Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti alusta saakka. Arvostamme erityisesti Tepcompin joustavuutta ja laatua sekä ammattitaitoa LED-teknologiassa”, toteaa Hella Lightningin toimitusjohtaja Kimmo Suupohja alkuun.

Yksi merkittävä vahvuus Suupohjan mukaan on Tepcompin joustava toimintamalli, joka antaa myös joustoa Hella Lightningin toimintaan. Hellan laajan tuotevalikoiman ja suuren asiakaskunnan takia yhteistyön täytyy olla saumatonta ja myös nopeisiin tilanteisiin on pystyttävä reagoimaan.

”Tepcompin reagointi yllättäviinkin tilanteisin on erittäin hyvä. Olemme pystyneet hyvässä yhteistyössä priorisoimaan tuotteita ja niiden toimituksia nopeallakin aikataululla. Tämä antaa toimintaamme paljon kaivattua joustavuutta ja helpottaa työtämme ”, toteaa Kimmo Suupohja ja korostaa: ” Tepcomp on pystynyt pitämään laatutason aina korkealla. ”

Tepcomp on vanha tekninen toimittaja, mutta hyvin usein yrityksen tuotekehitystiimi varmistaa ratkaisujen etenemisen maaliin asti hyvällä suunnittelupanoksella. ”Teemme paljon asiakkaille räätälöityjä tuoteratkaisuja, johon olemme hyödyntäneet myös Tepcompin tuotekehitystiimin panosta. Yhteistyössä suunnittelu on toiminut erittäin hyvin, kun suunnittelu ja teknologiaosaaminen löytyvät saman katon alta. Työn nopeutuu ja eri osa-alueet nivoutuvat kiinteästi yhteen”, summaa Suupohja.

Ota yhteyttä

YHTEYSHENKILÖ

Petri Haanpää
Account Director, Lighting
+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi

ASIAKAS

Hella Lighting