Project Description

EXILIGHT LITAR PÅ TEPCOMPS LED-EXPERTIS

Exilight tillverkar ett mycket brett utbud av nödbelysningssystem, skyltbelysning och säkerhetsbelysning. Exilights lösningar har exempelvis använts i köpcentrum, sjukhus, skolor, kontorsbyggnader och andra offentliga områden.Exilight väljer Tepcomp som partner på grund av Tepcomps omfattande LED-expertis.

“I vår produktutveckling ägnar vi särskild uppmärksamhet åt att det ska vara enkelt att installera, men samtidigt måste våra produkter vara både snygga och ekonomiska. Ofta är det svårt att kombinera dessa tre viktiga attribut”, kommenterar Exilights produktchef, Mikko Saariniemi.

Dock har Exilight lyckas mycket bra med detta. Exilights startpunkt är att använda den senast tillgängliga LED-teknologin. Företaget, som grundades 2004, har varit en av Tepcomps kunder sedan allra första början. Tepcomp fungerar i huvudsak som Exilights kontraktsbundna LED-tillverkare och monteringspartner för LED-belysningsmoduler.

“Särskilt viktigt för oss när det gäller val av partner är expertkunskaper inom LED och belysning. LED utvecklas otroligt snabbt för tillfället. Det gör vårt arbete enklare om vår partner hänger med i den tekniska utvecklingen och ligger steget före inom området”, förklarar Saariniemi. “Tepcomp är en utmärkt partner för oss i fråga om LED och kan även tillhandahålla teknisk support vid behov.”

Tepcomp har varit en ansvarstagande och exklusiv partner för Exilight, som lovordar flexibiliteten hos Tepcomps kundservice.

“Vi har varit mycket nöjda med Tepcomps arbete. Utöver deras expertkunskap i fråga om LED, vill jag berömma deras snabba responstid för att möta kundernas behov såväl som högkvalitativa tillverkningsprocesser”, säger Saariniemi.

Kontakta oss!

PROJECT DETAILS

Pekka Leppälä, Verkställande direktör
+358 40 722 2485
+358 2 275 8300
pekka.leppala@tepcomp.fi

PROJECT

Exlight