TUOTEKEHITYS & SUUNNITTELU

Tepcomp on kulkenut muuttuvan LED-liiketoiminnan eturintamassa vuodesta 1997 saakka ja on tunnustettu edelläkävijä alalla. Toimittamamme räätälöidyt LED-asiakassovellukset perustuvat pitkälti omaan tutkimus- ja kehitystyöhömme, mikä erottaa meidät markkinoiden valtavirrasta.

Tuotekehitys- ja suunnittelupalvelutiimi on yrityksellemme strateginen valinta. Tällä hetkellä LED-teknologia ja sen käyttö on murrosvaiheessa. Uudet sukupolvet tulevat markkinoille entistä nopeammin ja alan standardit ovat muotoutumassa. Meidän tehtävämme on olla asiakkaan tukena tässä muutoksessa.Lähes kaikissa LED-projekteissamme on mukana tuotekehitystiimi. Pitkä käytännön kokemus on tuonut meille näkemystä, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan useita tuotantoteknisiä ratkaisuja paremman suunnittelun ansiosta kustannustehokkaammin ja järkevämmin.

 Lääketieteellisten laitteiden elektroniikka / Valaistuselektroniikka / Ajoneuvoelektroniikka / Elektroniikan sopimusvalmistus (EMS) / LED-elektroniikka (ODM) / LED komponentit / Tuotekehitys ja suunnittelu / Suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo LautanalaPMP, R&D and Project Manager
+358 40 175 9335
timo.lautanala@tepcomp.fi

Tuotanto & tuotekehitys saman katon alla

Parhaimmillaan tuotekehitys on jatkuva prosessi, joka perustuu vuorovaikutteisuuteen. Tepcompin ehdoton etu on se, että tuotekehitys sijaitsee samassa talossa kuin tuotanto. Pitämällä eri osa-alueet tiukasti omissa käsissä pystymme luomaan asiakkaalle ratkaisuja, joiden avulla pystytään saavuttamaan kustannustehokkaampaa toimintaa. Tuotekehityksemme keskittyy LEDien lisäksi myös tuotantomenetelmien kehittämiseen. Tuotekehitys- ja suunnittelutiimi tarjoaa myös tuotteiden testauspalveluita, joissa käymme läpi tuotteiden laatu- ja tehokkuustekijöitä.

Osaava ja kokenut henkilöstö

Henkilöstömme vaihtuvuus on hyvin pieni ja alan tietotaitoa on kertynyt useiden vuosikymmenien verran. Kokemuspohja eri toimialoilta on erittäin laaja, jonka ansiosta ymmärrämme asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita.

TUOTEKEHITYKSEN YDINOSAAMISALUEET

  • LED-tietous

  • LED-modulit

  • LED-teholähteet

  • Ajoneuvoelektroniikka

  • Tuotteiden uudelleen suunnittelu

Tepcomp on todellinen vaihtoehto valtavirrassa, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä