Supersankariksi

Tepcompille?

Rekrytointi

Työntekijät ovat Tepcompille supersankareita. Yrityksemme tärkein kilpailuetu on ammattitaitoinen henkilöstö ja haluamme panostaa merkittävästi työntekijöiden viihtymiseen ja koulutukseen.

Tepcomp on kasvanut ja kansainvälistynyt voimakkaasti 2010-luvulla. Työllistämme tällä hetkellä noin 135 elektroniikkavalmistuksen ja LED-teknologian asiantuntijaa. Monipuoliset asiakasprojektimme ja kattava palvelukonseptimme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.

Useat työntekijöistämme ovat tehneet pitkän uran palveluksessamme – jotkut meistä ovat olleet mukana ensimmäisistä toimintavuosista saakka. Se kertoo yrityksestämme ja työviihtyvyydestä paljon.

Haluatko sinä olla mukana kansainvälisessä, nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa?

Alla näet tällä hetkellä vapaana olevat työtehtävät. Jos Tepcomp kiinnostaa sinua työnantajana, voit lähettää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen. Kerro mikä tekee sinusta Tepcompin seuraavan supersankarin!

rekry@tepcomp.fi

Tekninen ostaja

Haemme joukkoomme uutta teknistä ostajaa.

Lue lisää

Kesätyöpaikat 2021:

Elektroniikkatyöntekijä
(6 paikkaa)

Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille. Kesätyöntekijät on valittu kesälle 2021.

Haemme Turun yksikön tuotantoon kesätyöntekijöitä koneladontaan, juotostöihin, loppukokoonpanoon ja testaustehtäviin. Edellytämme tarkkaa työotetta ja hyvää asennetta. Lisäksi toivomme hakijoilta elektroniikka-alan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Juotostaito lasketaan eduksi. Tehtävät ovat vuorotyötä.

Hakemukset osoitteeseen rekry@tepcomp.fi otsikolla harjoittelija (tuotanto). Hakemukset 14.3.2021 mennessä.