Skip to main content

LED-Elektroniikan

sopimusvalmistus

LED-Elektroniikan sopimusvalmistaja

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit arvostavat Tepcompin korkeatasoista teknistä LED-osaamista. Innovatiivisen LED-tuotekehityksen ja valmistuksen aloitimme ensimmäisten joukossa jo vuonna 1997. Vuosien kokemus LED-teknologiasta ja sen valmistuksesta on tehnyt meistä alan johtavan sopimusvalmistajan.

Tepcomp on toteuttanut monipuolisia ja vaativia LED-projekteja hyödyntäen niin passiivista LED-modulien elektroniikkakokoonpanoa kuin integroituja virtalähteitä. Myös yhdistämällä asiakkaan osaamista Tepcompin suunnittelemaan elektroniikkaan olemme toteuttaneet erittäin laadukkaita tuotteita. 

Meillä on pitkäaikainen kokemus  suunnittelusta ja tuotannon vaiheista aina asiakastoimituksiin. Harkitulla suunnittelulla, toimivalla tuotannolla ja teknisillä oivalluksilla saamme luotua LED-teknologialla toimivia käyttökokemuksia ja upeita lopputuloksia.

Tarjoamamme palvelut

  • valmistettavuussuunnittelu (NPI)
  • protosarjojen valmistus
  • osto- ja hankintapalvelut
  • testilaitesuunnittelu
  • elektroniikan valmistuspalvelut
  • lopputuotteen kokoonpanopalvelut
  • asiakasspesifinen pakkaaminen
  • välivarastointi
  • asiakkaalle optimoitu logistiikkakonsepti

Matti Leirimaa

Director, Sales & Marketing

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Martina Desmartins

New Sales Europe

+49 17 2131 5776
martina.desmartins@tepcomp.fi

Tepcomp on ajan hermoilla LED-teknologiassa

Seuraamme LED-teknologian kehittymistä ja teemme läheistä yhteistyötä kaikkien tunnettujen LED-valmistajien kanssa. Olemme yksi harvoista kotimaisista yrityksistä, joka on hyväksytty mukaan kansainväliseen LED light for you -verkostoon sekä Zhaga-konsortiumiin. Olemme myös Ledilin EcoPartner.

Tutkimme jatkuvasti optiikan kehitystä ja innovaatioita. Valmistamme LED-moduleita, jotka sopivat yhteen alan johtavien optiikan- ja heijastinvalmistajien tuotteiden kanssa.

Tuotekehitys- ja suunnittelutiimimme on kiinteästi mukana LED-projekteissa varmistaen laadukkaan lopputuloksen.

Tepcompin LED-valmistuksessa käytetään alan parhaita komponentteja ja moderneja koneita, jotka soveltuvat erikokoisten sarjojen tuotantoon. Tuotantoprosessimme ansiosta pystymme hallitsemaan poikkeuksellisen isoja tuotemääriä.

Tepcomp on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa eettisesti ja vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan.

Turun tehtaan lämmitys toteutetaan kolmella teollisuustason ilmavesilämpöpumpulla ja tehokkaalla lämmön talteenotolla.

Ota yhteyttä!