Skip to main content

LED Elektroniikka

Sopimusvalmistus

Tuotekehitys ja suunnittelu

LED komponentit

LED Elektroniikka

Tepcompin kokonaisvaltainen osaaminen ja pitkäaikainen kokemus LED-teknologiasta ja sen valmistuksesta tekevät siitä yrityksellenne erinomaisen kumppanin LED-liiketoiminnassa. Valmistuksen lisäksi tarjoamme monipuoliset suunnittelu- ja tuotekehityspalvelut.

Tepcompin valikoimista löydät myös korkealaatuisia Suomessa suunniteltuja, uusimman teknologian LED-valaistuskomponentteja. Modernin LED-teknologian ja innovatiivisen tuotekehityksen avulla tuotantoon liittyvät mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. 

Tepcomp aloitti LED-tuotekehityksen ja valmistuksen ensimmäisten joukossa jo vuonna 1997 ja on jatkuvan kehityksen kautta säilyttänyt asemansa alan johtavana sopimusvalmistajana.

Turun ja Viron tuotantolaitokset ovat tunnettuja joustavasta toimintatavastaan ja nykyaikaisesta valmistusteknologiastaan. Tepcompin tehtaiden kapasiteetti on riittävä suurienkin eräkokojen valmistamiseen.

Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme mukaisesti hoidamme suunnittelun, testauksen ja  tuotteiden loppukokoonpanon lisäksi tarvittaessa logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Asiakkaamme arvostavat asiakastyytyväisyystutkimuksen perusteella erityisesti Tepcompin palvelukokemusta sekä toimintavarmuutta ja joustavuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sopimusvalmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvistä palveluista sekä tutustu LED-valmistuskomponentteihimme. Tepcompin ammattilaiset vastaavat mielellään lisäkysymyksiin.

Sopimusvalmistus

Tuotekehitys ja suunnittelu

LED komponentit

Petri Haanpää

Account Director, Lighting

+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi

Matti Leirimaa

Business Development Director

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Tepcomp on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa eettisesti ja vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan.

Turun tehtaan lämmitys toteutetaan kolmella teollisuustason ilmavesilämpöpumpulla ja tehokkaalla lämmön talteenotolla.

Ota yhteyttä!