Skip to main content

LED Elektroniikka

Sopimusvalmistus

LED Elektroniikka

Tepcompin kokonaisvaltainen osaaminen ja pitkäaikainen kokemus LED-teknologiasta ja sen valmistuksesta tekevät siitä yrityksellenne erinomaisen kumppanin LED-liiketoiminnassa.

Tepcompin valikoimista löydät myös korkealaatuisia Suomessa suunniteltuja, uusimman teknologian LED-valaistuskomponentteja. Modernin LED-teknologian ja innovatiivisen tuotekehityksen avulla tuotantoon liittyvät mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. 

Tepcomp aloitti LED-tuotekehityksen ja valmistuksen ensimmäisten joukossa jo vuonna 1997 ja on jatkuvan kehityksen kautta säilyttänyt asemansa alan johtavana sopimusvalmistajana.

Turun ja Viron tuotantolaitokset ovat tunnettuja joustavasta toimintatavastaan ja nykyaikaisesta valmistusteknologiastaan. Tepcompin tehtaiden kapasiteetti on riittävä suurienkin eräkokojen valmistamiseen.

Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme mukaisesti hoidamme testauksen ja tuotteiden loppukokoonpanon lisäksi tarvittaessa logistiikkaan liittyvät työtehtävät. Asiakkaamme arvostavat erityisesti Tepcompin palvelukokemusta sekä toimintavarmuutta ja joustavuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sopimusvalmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvistä palveluista sekä tutustu LED-valmistuskomponentteihimme. Tepcompin ammattilaiset vastaavat mielellään lisäkysymyksiin.

Sopimusvalmistus

Matti Leirimaa

Director, Sales & Marketing

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Martina Desmartins

New Sales Europe

+49 17 2131 5776
martina.desmartins@tepcomp.fi

Tepcomp on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa eettisesti ja vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan.

Turun tehtaan lämmitys toteutetaan kolmella teollisuustason ilmavesilämpöpumpulla ja tehokkaalla lämmön talteenotolla.

Ota yhteyttä!