Skip to main content

Tepcomp Group

Tepcomp Group on johtava suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan.

Yli 30 vuoden kokemus vaativista projekteista on tehnyt meistä yhden alan edelläkävijöistä.  Lukuisten suomalaisyritysten lisäksi asiakkainamme on paljon kansainvälisiä yrityksiä monipuolisesti eri teollisuuden toimialoilta. 

Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella tunnemme eri toimialojen ominaispiirteet ja vaatimukset. Lukuisat pitkäaikaiset asiakkuudet ovat osoitus toimivasta, luotettavasta ja laadukkaasta elektroniikan sopimusvalmistuksesta. 

Tepcomp Group on kansainvälistynyt ja kasvanut voimakkaasti 2010-luvulla. Toimitamme vuosittain noin 7 000 asiakastoimitusta 100 asiakkaalle ympäri maailmaa. Turun ja Viron Kuresaaren tehtaiden lisäksi Tepcompilla on myyntikonttori Saksassa.

Molemmat tuotantolaitoksemme ovat tunnettuja joustavasta toimintatavastaan ja nykyaikaisesta valmistusteknologiastaan. Tepcompin tehtaiden kapasiteetti on riittävä suurienkin eräkokojen valmistamiseen.

Tepcomp lyhyesti

  • Kokenut ja innovatiivinen elektroniikan sopimusvalmistaja
  • Edelläkävijä LED-elektroniikassa
  • Perustettu vuonna 1984
  • Tuotantotilat sijaitsevat Turussa ja Viron Kuressaaressa
  • Vuosittain noin 7 000 asiakastoimitusta 100 asiakkaalle
  • ISO 9001 laatusertifikaatti ja ISO 14001 ympäristösertifikaatti
  • ISO 13485 terveydenhuollon laitteiden laatustandardi
  • Markkina-alueena Eurooppa. Suoraa vientiä myös Aasiaan.
  • Toimitusvarmuutemme on yksi markkinoiden korkeimpia high/mix volume -tuotannon sektoreilla
Turun tuotantolaitos Kuressaaren tuotantolaitos

Tepcompille taloudellinen ja ekologinen tehokkuus ovat  toisiaan tukevia tavoitteita. Olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita ja kehittämään toimintaamme vastuullisesti koko ajan ekologisempaan suuntaan. Ympäristöarvot ja kierrättäminen näkyvät strategian lisäksi jokapäiväisinä tekoina kaikessa toiminnassamme.

Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme mukaisesti hoidamme tarvittaessa myös suunnitteluun, testaukseen, tuotteiden loppukokoonpanoon ja logistiikkaan liittyvät työtehtävät. Toimitamme haluttaessa asiakkaan tuotteet suoraan myyntipakkauksissa valittuun myyntikanavaan.

Asiakkaamme arvostavat asiakastyytyväisyystutkimuksen perusteella erityisesti Tepcompin palvelukokemusta sekä toimintavarmuutta ja joustavuutta.

Tepcompin tärkein kilpailuetu on ammattitaitoinen henkilöstö ja olemme panostaneet merkittävästi työntekijöiden viihtymiseen ja kehittämiseen. Osaava ja motivoitunut henkilöstö niin Turussa kuin Kuressaaressa on sitoutunut Tepcompin johtaviin arvoihin ja mittareihin: asiakaskeskeisyyteen, toiminnan laatuun ja täsmällisyyteen.

Tavoitteemme on tarjota alan parasta palvelua sekä suunnitella ja valmistaa asiakkaille laadukkaita tuotteita. Ota yhteyttä niin kerromme miten voimme palvella sinua!

Sertifikaatit

Tepcompin Turun ja Viron tuotantolaitosten toimintaa  ohjaavat ISO9001 laatu- ja ISO14001 ympäristöstandardit. Terveydenhuollon laitteiden tuotannossa olemme sitoutuneet ISO 13485 terveydenhuollon laitteiden laatustandardiin.

Viron tehtaalla tuotteita valmistetaan UL- ja ENEC-sertfioinnin mukaisesti. UL on Pohjois-Amerikan markkinoiden palo- ja turvallisuusstandardi sähkölaitteille ja komponenteille. ENEC on yleiseurooppalainen elektroniikkalaitteiden laatusertifikaatti.

Tepcomp on sitoutunut kehittämään liiketoimintaansa eettisesti ja vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan.

Turun tehtaan lämmitys toteutetaan kolmella teollisuustason ilmavesilämpöpumpulla ja tehokkaalla lämmön talteenotolla.

Turun tuotantolaitos

Tepcompin Turun tuotantolaitos pystyy toteuttamaan laadukkaasti ja ammattitaidolla kaikki modernin elektroniikan valmistamiseen tarvittavat vaiheet koneladonnasta mekaaniseen kokoonpanoon ja kaapelivalmistukseen. Tehdas on tunnettu joustavasta toimintatavastaan ja nykyaikaisesta valmistusteknologiastaan. Asiakkaamme ovat tottuneet Turun tehtaan nopeaan ja ketterään palveluun.

Kokenut hankintaosastomme auttaa valitsemaan tuotannossa tarvittavat komponentit ja materiaalit sekä hankkii ne kustannustehokkaasti asiakkaan puolesta. SMT-koneladontalinjamme (Surface Mount Technology) suorittavat tehokkaasti pintaliitoselektroniikan valmistuksen, jonka korkea laatutaso varmistetaan moderneilla 3D AOI -konenäkölaitteilla. Palveluumme kuuluu myös läpiladottavien komponenttien ladonta sekä aalto- ja käsijuotosprosessit. 

Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme mukaisesti hoidamme myös testilaitesuunnittelun, testauksen, tuotteiden loppukokoonpanoon ja toimitamme tarvittaessa asiakkaan tuotteet suoraan myyntipakkauksissa haluttuun myyntikanavaan.

Tepcompin tuotantotekninen tiimi on asiakkaan tukena uusien tuotteiden tuotannollistamisessa ja testaussuunnittelussa. Valmistamme pienet protoerät ketterästi ja nopeasti. Autamme asiakasta tuotteen valmistettavuuteen liittyvissä mahdollisissa parannuksissa, jotta varmistamme varsinaisten tuotantoerien tehokkaan ja laadukkaan tuotannon. Meillä on riittävä kapasiteetti suurienkin eräkokojen valmistamiseen.

Ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen Microsoft Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmä ja toimivat prosessimme varmistavat valmistuksen korkean laadun ja oikea-aikaiset toimitukset. Tämä on meille kunnia-asia.

Toimintaamme ohjaavat  ISO9001, ISO13485 ja ISO14001 -standardit. Noudatamme kiertotalouden arvoja ja haluamme omalta osaltamme vastata ilmastonmuutoksen haasteisiin ja luonnonvarojen niukkuuteen.

Tuotantolaitoksemme on varustettu aurinkopaneeleilla, LED-valaistuksella ja lämmöntalteenottojärjestelmällä. Resurssien vastuullinen käyttö, materiaalihukan vähentäminen ja kierrättäminen on keskeistä toiminnallemme.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme!

Kuressaaren tuotantolaitos

Tepcompin moderni tehdas Viron Kuressaaressa tarjoaa kustannustehokkaasti monipuolisia elektroniikan sopimusvalmistuspalveluja. Tehtaan SMT-linja (Surface Mount Technology) mahdollistaa myös pitkien piirilevyjen ladonnan. Edistynyt juotosrobotimme takaa tasaisen laadun ja lisäksi tarjoamme myös mekaanista kokoonpanoa. Tarjoamme kustannustehokkaasti pienet ja keskisuuret sarjat.

Kuressaaren tehtaan nopea SMT-linja pystyy käsittelemään joustavasti ja tehokkaasti erikokoisia tuotantoeriä aina pienistä määristä suuriin tilauksiin. Laatu varmistetaan huippuluokan automaattisella optisella tarkistuksella, jonka lisäksi IPC-sertifioidut tarkastajat käyvät läpi saapuvat ja lähtevät tuotteet. 

IPC-a-610 -sertifioidut ja koulutetut työntekijämme ovat tunnettuja vaativista  kokoamis- ja juotostöistä. Tuotantolaitoksella voimme tarjota lisäksi tuotteiden jälkimarkkinoinnin tarkastuspalveluita sekä ohjelmointi- ja testauspalveluita.  Teemme asiakkaille mm. turvallisuustestausta ja puoliautomaattisia LED-tuotteiden testejä.

Tepcomp tarjoaa hyvin joustavat ja kattavat logistiikkaratkaisut. Asiakkaidemme tuotteita lähetetään päivittäin suoraan loppukäyttäjille ympäri maailmaa. Tehtaan laatujärjestelmä on standardoitu ISO9001, ISO13485 ja ISO14001 -sertifikaattien mukaan, ja osa tuotteista valmistetaan UL- ja ENEC-sertifikaattien mukaisesti.

Kuresaaren tuotantolaitoksella olemme sitoutuneet kehittämään toimintaa vastuullisesti yhä ekologisempaan suuntaan. Kaikki jätteet lajitellaan ja kierrätetään lisensoitujen palveluntarjoajien toimesta. Tehtaan lämmityksestä vastaa yksi Viron tehokkaimmista sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksista, joka hyödyntää paikallista haketta. Koko tehtaalla hyödynnetään luonnollisesti energiatehokasta LED-valaistusta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä!