Skip to main content

LED-elektronik

Kontraktstillverkning

Produktutveckling och design

LED-komponenter

LED-elektronik

Tepcomps omfattande kunskap och långa erfarenhet inom LED-teknik och dess tillverkning gör företaget till en enastående partner inom LED-verksamhet. Förutom tillverkning erbjuder vi även mångsidiga design- och produktutvecklingstjänster.

Tepcomp erbjuder också högkvalitativa LED-belysningskomponenter designade i Finland med den senaste tekniken. Med modern LED-teknik och innovativ produktutveckling är produktionspotentialen praktiskt taget obegränsad.

Tepcomp var bland de första som påbörjade LED-produktutveckling och tillverkning 1997, och har genom kontinuerlig utveckling behållit sin position som branschens ledande kontraktstillverkare.

Produktionsanläggningarna i Åbo och Estland är kända för sina flexibla arbetsmetoder och moderna tillverkningstekniker. Tepcomps fabriker har kapacitet att producera stora partistorlekar.

I linje med vårt omfattande servicekoncept hanterar vi, förutom design, testning, slutmontering av produkter, även logistikuppgifter vid behov.

På basen av våra undersökningar om kundnöjdhet uppskattar våra kunder särskilt Tepcomps serviceupplevelse, leveranssäkerhet och flexibilitet.

Är du intresserad? Läs mer om våra tjänster för kontraktstillverkning och produktutveckling samt bekanta dig med våra LED-tillverkningskomponenter. Tepcomps experter svarar gärna på ytterligare frågor.

Kontraktstillverkning

Produktutveckling och design

LED-komponenter

Petri Haanpää

Account Director, Lighting

+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi

Matti Leirimaa

Business Development Director

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Tepcomp har åtagit sig att utveckla sin verksamhet på ett etiskt och ansvarsfullt sätt och i en allt mer ekologisk riktning.

Fabriken i Åbo värms upp med tre luft/vattenvärmepumpar på industrinivå och effektiv värmeåtervinning.

Kontakta oss!