Skip to main content

Kontraktstillverkning av

LED-elektronik

Kontraktstillverkare av LED-elektronik

Tepcomps högklassiga tekniska LED-expertis uppskattas av kunder och samarbetspartner. Vi var bland de första som påbörjade LED-produktutveckling och tillverkning 1997. Åtskilliga års erfarenhet av LED-teknik och dess tillverkning har gjort oss till branschens ledande kontraktstillverkare.

Tepcomp har implementerat mångsidiga och krävande LED-projekt med både elektronisk montering av passiva LED-moduler och integrerade strömkällor. Även genom att kombinera kundens kunskap om elektronik designad av Tepcomp har vi skapat produkter av mycket hög kvalitet.

Vi har lång erfarenhet av design och produktionsfaser, ända till kundleveranser. Omsorgsfull planering, välfungerande produktion och smarta tekniska lösningar möjliggör goda praktiska erfarenheter av LED-teknik och utmärkta slutresultat.

Våra tjänster

  • planering av tillverkningsbarhet (NPI)
  • tillverkning av prototypserier
  • inköps- och anskaffningstjänster
  • design av testutrustning
  • elektroniktillverkningstjänster
  • tjänster för montering av slutprodukt
  • kundspecifik paketering
  • mellanlagring
  • optimerat logistikkoncept för kunden

Matti Leirimaa

Director, Sales & Marketing

+358 40 861 7026
matti.leirimaa@tepcomp.fi

Martina Desmartins

New Sales Europe

+49 17 2131 5776
martina.desmartins@tepcomp.fi

Tepcomp ligger i framkanten när det kommer till LED-teknik

Vi följer utvecklingen av LED-teknik och har ett nära samarbete med alla kända LED-tillverkare. Vi är ett av få inhemska företag som godkänts till det internationella LED light for you -nätverket och Zhaga-konsortiet. Vi är också Ledils Ecosystem Partner.

Vi undersöker kontinuerligt optikutveckling och innovation. Vi tillverkar LED-moduler som är kompatibla med branschledande leverantörer av optik- och reflektorprodukter.

Vårt produktutvecklings- och designteam är mycket engagerade i LED-projekt, vilket säkerställer ett högkvalitativt resultat.

Vid tillverkningen av LED-produkter använder Tepcomp avancerade komponenter och moderna maskiner som är lämpliga för tillverkning av produktserier av olika storlekar. Vår tillverkningsprocess gör det möjligt för oss att hantera exceptionellt stora produktmängder.

Tepcomp har åtagit sig att utveckla sin verksamhet på ett etiskt och ansvarsfullt sätt och i en allt mer ekologisk riktning.

Fabriken i Åbo värms upp med tre luft/vattenvärmepumpar på industrinivå och effektiv värmeåtervinning.

Kontakta oss!