Skip to main content

Tiedote liiketoiminta-kaupasta - Tepcomp ja Controlled Oy

LED-tuoteliiketoimintakauppa

Teknologiakonserni DA-Group on ostanut liketoimintakauppana toukokuussa allekirjoitetulla
sopimuksella Tepcomp Oy:Itä heidän LED-tuoteliiketoiminnan. DA-Groupin tytäryhtiö Controlled Oy on LED-liketoiminnan omistaja ja liketoiminnan harjoittaja.

Lue koko tiedote
PassivePAQ, led-moduuli, moduuli, led, led levy, valaisinkomponentti, LED valaisin, led optiikka, led linssi, LED module, module, led, led board, high power led board, luminaire component, LED light, led optics, led lens

Siirtymävaiheen yhteyshenkilöt

Tepcomp Oy
Petri Haanpää
+358 40 502 8200
petri.haanpaa@tepcomp.fi

Controlled Oy
Timo Lautanala
+358 29 080 0940
timo.lautanala@da-group.fi

DA-Group
Kimmo Ylander
+358 29 080 0928
kimmo.ylander@da-group.fi

Monipuoliset ja suorituskykyiset LED-valaistuskomponentit

Valaisimien suunnitteluun liittyvät mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat modernin LED-teknologian ansiosta. Tepcompin tuotevalikoimista löydät korkealaatuisia Suomessa suunniteltuja, uusimman teknologian LED-valaistuskomponentteja.

Tutustu Tepcompin korkealaatuisiin LED-valaistuksen komponentteihin ja ota yhteyttä myyntiimme. LED-teknologian ammattilaiset Tepcompilla kertovat mielellään lisää.

ActivePAQ-tuotevalikoimamme erottautuu edukseen suorituskyvyllään ja kompaktilla rakenteellaan. Kaikissa ActivePAQ-tuotteissa on verkkovirralla toimiva integroitu teholähde, yhdistettynä matalaan ja yksipuoliseen rakenteeseen. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta pienikokoisten ja suorituskykyisten LED-valaisimien suunnittelu ja kokoonpano on yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. ActivePAQ LED-moduulit sisältävät kaiken tarvittavan elektroniikan yhdistettynä valonlähteeseen, jotta valaisinvalmistajana voit välttyä erillisten LED-virtalähteiden ja passiivisten LED-modulien yhteensopivuuden haasteilta.

Lue lisää

PassivePAQ-tuotevalikoimamme koostuu ulkoisen virtalähteen vaativista passiivisista LED-moduuleista. PassivePAQ-moduulit valmistetaan Euroopassa, mikä mahdollistaa lyhyen ja optimoidun toimitusketjun. Korkealaatuisen lopputuloksen varmistamiseksi käytämme ainoastaan tunnettuja komponenttivalmistajia LED-moduuliemme suunnittelussa. Valikoimassamme on myös LEDiL-optiikkayhteensopivia moduuleita ja olemme mukana LEDiLin ekosysteemipartneri-ohjelmassa. Pystymme vastaamaan myös valtavirrasta poikkeaviin LED-valaistustarpeisiin ja kykenemme suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä muotoja ja kokoja aina 600mm enimmäispituuteen asti, myös halutun LEDiLin optiikan kanssa yhteensopivaksi.

Lue lisää

PowerPAQ-tuotevalikoimamme mahdollistaa markkinoiden parhaan valaistuksen suuritehoisissa LED-valaisimissa. Nämä 300 W ja 540 W tehonlähteet ovat poikkeuksellisen pienellä valon välkynnällä varustettuja, kompakteja ja monipuolisesti konfiguroitavia vakiovirtateholähteitä. Ne tarjoavat uusinta suorituskykyä ja laajan valikoiman ominaisuuksia erittäin pienikokoisessa, kevyessä ja kustannustehokkaassa paketissa. PowerPAQ:lla voit toteuttaa parhaan mahdollisen suuritehoisen urheiluvalaistuksen, kasvituotantohuoneen valaistuksen sekä monia muita suuritehoisia LED-valaisimia ja mahdollistaa valaistuksen hallinnan Dali-, DMX- tai 0-10V-rajapintojen kautta.

Lue lisää

Ota meihin  yhteyttä

Anna myyntitiimimme ratkaista LED-valaistuskomponenttitarpeesi!

Ota yhteyttä!