Loading...
hibaby
Tepcomp Group2019-03-04T14:49:05+02:00

KONTRAKTTILLVERKNING AV ELEKTRONIK (EMS)

Vi är medvetna om attribut som är specifika för vissa affärsområden och i nära samarbete med våra kunder, implementerar vi skräddarsydda lösningar, som ofta även reflekterar idéerna som vårt design- och produktutvecklingsteam bidrar med.

Läs mer

LED-ELEKTRONIK (ODM)

Vi inkorporerar vår omfattande expertis i vår kundservice. Omsorgsfull planering, välfungerande produktion och smarta tekniska lösningar möjliggör goda praktiska erfarenheter med LED och ger utmärkta slutresultat.

Läs mer

PRODUKTUTVECKLING & DESIGN

Tepcomp har befunnit sig i förgrunden inom den ständigt föränderliga LED-industrin sedan 1997 och är en erkänd pionjär inom området. De skräddarsydda LED-kundlösningarna som vi erbjuder är i stor utsträckning baserade på vår egen forsknings- och utvecklingsverksamhet, vilket skiljer oss från mainstreammarknaden.

Läs mer

Referensfall

”Tepcomp kan agera mycket bra även i oförväntade situationer. Via ett bra samarbete har vi haft möjlighet att prioritera produkter och produktleverans, ibland med väldigt kort varsel. Detta gör oss mycket flexibla i vår verksamhet och gör livet lättare.”
Kimmo Suupohja • Hella Lightning
”Ända från början har Tepcomp varit en bra och flexibel partner. Vårt samarbete har gradvis fördjupats, i fråga om exempelvis nya produkter.”
Jukka Kuronen • Audico
”Vi har varit mycket nöjda med Tepcomps arbete. Utöver deras expertkunskap i fråga om LED, vill jag berömma deras snabba responstid för att möta kundernas behov såväl som högkvalitativa tillverkningsprocesser.”
Mikko Saariniemi • Exilight

Pågående verksamhet

SE ALLA NYHETER

Referensfall

SE ALLA REFERENSER

Är du intresserad av att arbeta med oss? Kontakta oss på:

REKRYTERING