Pitkän yhteistyön takana vahvaa osaamista

”Tepcomp on vahvan osaamisensa ja joustavan toimintansa myötä pystynyt vastaamaan meidän muuttuviin asiakastarpeisiin jo vuosien ajan. Heidän vahva osaamisensa tuotteen kehittämisen, tuotannollistamisen ja tuotannon osalta ovat mahdollistaneet meidän kilpailukykyisen toiminnan koko pitkän yhteistyömme ajan.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä Tepcompin toimintaan sekä jatkuvassa tuotannossa, että uusien tuotteiden nopeassa lanseeraamisessa massatuotantoon. Tuotemäärittelyt on tehty molemminpuolin hyvässä yhteistyössä ja saatu nopeassa aikataulussa eteenpäin”, kertoo Toimitusjohtaja Sami Yllikäinen.

HELLA on maailmanlaajuisesti toimiva pörssiyhtiö ja perheyritys, jolla on noin 40 000 työntekijää yli 125 toimipisteessä yli 35 maassa. HELLA-konserni kehittää ja valmistaa Automotive-segmentissä valotekniikan ja elektroniikan osia ja järjestelmiä. Sillä on myös Aftermarket-segmentissä yksi suurimpia moottoriajoneuvojen osien, lisävarusteiden, vianmääritys- ja huoltopalvelujen myyntiorganisaatioita Euroopassa. HELLA kehittää lisäksi Special Applications segmentissä tuotteita erikoisajoneuvoihin ja täysin itsenäisiä sovelluksia, kuten katu- tai teollisuusvaloja.

Uusi pintaliitosladontatekniikkaa hyödyntävä SMT-tuotantolinjamme lisää tuottavuutta ja energiatehokkuutta huomattavasti. Näin pystymme nostamaan tuotannon kapasiteettia ja siten voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Tepcompin toimintaan sekä jatkuvassa tuotannossa, että uusien tuotteiden nopeassa lanseeraamisessa massatuotantoon.”