Stark kompetens bakom långt samarbete

”Med sin starka expertis och flexibla drift har Tepcomp kunnat möta våra föränderliga kundbehov under många år. Deras starka kompetens inom produktutveckling, produktion och tillverkning har gjort det möjligt för oss att vara konkurrenskraftiga under vårt långsiktiga samarbete. ”

”Vi är mycket nöjda med Tepcomps verksamhet, både inom kontinuerlig produktion och med den snabba lanseringen av nya produkter i massproduktion. Produktspecifikationerna har gjorts i gott samarbete på båda sidor och har uppnåtts inom en snabb tidsram”, säger VD Sami Yllikäinen.

HELLA är ett globalt börsnoterat bolag och familjeägt företag med cirka 40 000 anställda i mer än 125 kontor i över 35 länder. Inom bilindustrin utvecklar och tillverkar HELLA-koncernen belysningsteknik och elektroniska komponenter och system. Det har också en av de största försäljningsorganisationerna för reservdelar till motorfordon, tillbehör, felsökning och underhållstjänster i Europa inom segmentet Aftermarket. Inom segmentet Specialapplikationer utvecklar HELLA också produkter för specialfordon och helt oberoende applikationer som gatubelysning eller industriljus.

Vår nya SMT-produktionslinje som använder ytfogningsteknik ökar produktiviteten och energieffektiviteten avsevärt. Detta gör det möjligt för oss att öka produktionskapaciteten och på så sätt betjäna våra kunder ännu bättre.

”Vi är mycket nöjda med Tepcomps verksamhet, både inom kontinuerlig produktion och med den snabba lanseringen av nya produkter i massproduktion.”